Bilbingo

Bingo Bonus Top 5:

Maria Bingo På svenska – 50 kr gratis + 20 freespins direkt vid registrering + 100% upp till 1000 kr bonus + 130 freespins efter insättning.

Mamamia Bingo På svenska – 50 Kronor gratis + 100 kr gratis vid insättning! – 50 kr gratis + 100 freespins direkt vid registrering + 100% bonus upp till 1000 kr + 100 freespins vid insättning.

Betsson Bingo På svenska – 100% upp till 250 kr bingobonus.

Bertil Bingo På svenska – 50 gratissnurr + 700 kr insättningbonus.

BilBingo eller Drive-in-bingo, som många har under senare år blivit ett väldigt folkligt nöje. Den fördomsfulle kanske tror att bilbingo är något som bara äldre ägnar sig åt. Det kunde faktiskt inte vara mer fel. Man hittar idag alla sorters besökare, från tjejkompisarna i en liten Golf till barnfamiljen som packat in sig i stora kombin. Det som gör bilbingo så populärt är antagligen en kombination av många olika faktorer. Spänningen i själva spelet, möjlighet att hjälp lokala idrottsföreningen och att ”komma ut och se lite folk”. Drive-in-bingo, bil bingo är ett förhållandevis billigt nöje vilket också bidrar till populariteten. För mellan hundra och tvåhundra kronor får man en helkväll med vinstchans på uppemot femton tusen kr.

Bilbingo någonstans i SverigeBilbingo landet runt
Det arrangeras bilbingo över hela landet men de flesta föreningar brukar hålla sig till sommarhalvåret av naturliga skäl. Oftast arrangeras bilbingo en gång i veckan t.ex. varje torsdag från mitten av maj till början av september. Är det fint väder ser man många sittandes i solen runt sina bilar. Själva spelet är klassisk bingo men tempot är högt, riktiga bingoproffs brukar dock kunna hantera upp till fem brickor på ett bräde (inget att rekommendera för amatörer). Om man prickar in bingo gäller det att tuta två gånger i snabb takt och visa upp sin bingobricka. På en ordinarie bricka brukar det finnas tolv spel och full bricka innan 45 nummer dragits kan innebära att man kammar hem jackpot. Brickor/regler kan variera något från ställe till ställe men i grunden ser det likadant ut.

Allt man som spelare behöver finns att köpa på plats. Bingoduttar, underlägg, fika mm säljs av arrangörerna till bra priser. De rutinerade spelarna brukar ha allt klart redan vid ankomst och vill man snåla in på fikat går det utmärkt att ta med eget. Ett tips är att vara på plats i god tid. Det brukar kunna vara ganska rörigt precis innan starttiden. För att vara garanterad en bra plats bör man anlända ca en halvtimme innan.

En normal bilbingo kväll brukar hålla på mellan tre till fyra timmar. Tiden kan variera något beroende på det som händer runtomkring, vem som är utropare osv. Extraspel som lotteridragningar, chokladhjul och liknande brukar också finnas. När halva brickan spelats hålls en paus på ungefär 20 minuter. Då passar många på att fika, besöka toaletten, sträcka ut benen ordentligt och umgås med folket runtomkring.

Kontanta vinster
Vid en eventuell vinst betalas den i dagsläget alltid ut kontant. För ett par hundringar i egen insats har man möjlighet att köra hemåt med upp till femton tusen i plånboken och dessutom har man hjälpt den lokala föreningen. Inkomsterna från bilbingo brukar stå för en väldigt stor del av föreningens pengar och alla funktionärer på plats ställer upp ideellt.

Om du inte redan testat bilbingo så kan vi på Bingosidan.com rekommendera att du ger det en chans i sommar. För dig som inte är bilburen eller rentav tycker att bingo med fördel spelas i hemmets lugna vrå, kan vi rekommendera Maria Bingo eller Betsson Bingo som har fina erbjudanden till den riktigt feta vinsten.