Bingo Jackpott

Rekommenderade Bingorum:

Maria Bingo På svenska – 50 kr gratis + 20 freespins direkt vid registrering + 100% upp till 1000 kr bonus + 130 freespins efter insättning.

Mamamia Bingo På svenska – 50 Kronor gratis + 100 kr gratis vid insättning! – 50 kr gratis + 100 freespins direkt vid registrering + 100% bonus upp till 1000 kr + 100 freespins vid insättning.

Betsson Bingo På svenska – 100% upp till 250 kr bingobonus.

Bertil Bingo På svenska – 50 gratissnurr + 700 kr insättningbonus.

Bingo anses ju rent allmänt vara ett snällt spel där varken insatser eller vinster når några enorma summor. Bingospelandet blir en social upplevelse som i första hand handlar om ren förströelse. Nu är det ju ändå så att alla människor är olika och många vill satsa lite högre och siktar på högre summor även när det kommer till vinstsumman. Vad har då bingospel på nätet att erbjuda en spelare siktar lite högre? Svaret är bingo jackpotts! Det finns en hel del olika bingospel, som förvisso kostar en del mer, som kan ge ordentligt höga vinster. I vissa fall kan en bingo jackpott vara så pass stor att summan förändrar hela livssituationen för vinnaren.

BingojackpottHur fungerar bingo jackpottar?
En bingo jackpott fungerar vanligen så att om du får bingo inom ett visst antal dragna bollar så vinner du extra pengar i form av en jackpott. Storleken på jackpotten och inom vilket antal bolldrag du måste få bingo varierar beroende på vilket spel du spelar. Om du hittar ett bingorum med jackpott finns alltid specifik information om hur många bollar som krävs, hur hög vinstsumman är och liknande i anslutning till rummets vinstplan. Det vanliga är att summan kan ligga på allt från 10 000 till 50 000 men det förekommer också bingo jackpottar som når miljonbelopp. Till exempel vann nyligen en svensk spelare 1,3 miljoner kronor hos Maria Bingo genom att pricka en bingo jackpott.

Bingo jackpott tips
Om du är ute efter att vinna en bingo jackpott är det till din favör om det är så få spelare som möjligt som deltar i spelet. Det är vanligtvis färre aktiva spelare tidigt på morgonen, väldigt sent eller under olika helgdagar. På helgerna har bingosajterna normalt sett flest antal aktiva spelare. Detta kan självklart variera mellan olika bingosajter så det kan vara taktiskt att hålla koll på hur beteendemönstret ser ut där du brukar spela. Gör små noteringar över hur spelarna agerar samt när den senaste jackpotten föll ut. Resten är det bara att lämna över till slumpen. För att bingospel i övrigt handlar om ren tur råder det knappast några tvivel om.

Bäst bingo jackpott:


Gå till Maria Bingo, här!