Games

De flesta bingosajterna på nätet erbjuder även någon form av sidospel till sina kunder. Maria Bingo har en väldigt populär avdelning på sin sajt kallad ”Maria Games”. Vi har tittat lite närmare på dessa spel och konstaterat att det döljer sig en hel del riktigt underhållande spel i den avdelningen. Maria Games kallas alltså en samling ”sidospel” som finns på Maria Bingo. För att kunna spela dem behöver den bara den senaste versionen av Java och Macromedia Flash. På Mariabingo.com kan du dessutom testa alla ”Maria games” helt gratis. När du öppnar ett spel erbjuds du valmöjligheten att spela gratis. Det är alltid bra att testa spela gratis innan du satsar pengar på något av spelen i avdelningen Maria Games.

Billiga insatser

Alla spelen i Maria Games har varierande insatser, men den lägsta insatsen för de flesta spelen är en krona. Den högsta utbetalningen på de flesta spel är 300 000 kronor i en spelomgång. Den största insatsen är en insats som inte överskrider den högsta utbetalningen.

Säkra och rättvisa spel

Maria Games kontrolleras av en oberoende part för att vara rättvisa. Resultatet är garanterat slumpmässigt och detta följs upp varje år. Varje enskilt spel är ett helt nytt event och har inget att göra med det som spelades tidigare. Maria Games övervakas 24 timmar om dagen 7 dagar i veckan.

De olika spelen

I avdelningen Maria games hittar du en blandad kompott av spel med olika teman. Det handlar om allt från Lotto till traditionella spelautomater av enarmad bandit typ. Samtliga spel hos Maria Games är väldigt trevliga rent grafiskt. Man har satsat på spel med lite roligare teman och grafiken känns betydligt snällare och mjukare än de man hittar i de flesta online casinon. Här nedanför har vi tittat närmare på vilka spel som finns i Maria Games och vi beskriver även lite kort vad de handlar om.

Tornado Ball (lotto)

Tornado Ball

Tornadoball är ett spel som handlar om lotto. Spelet har 50 stycken bollar som är numrerade från 0 till 49 och uppdelade efter respektive färg. Varje dragning utgörs av 5 bollar och insatsalternativen finns i en mängd olika varianter. Tornadoball är egentligen 10 olika lotto-spel i ett. Här finns t.ex. Keno, Lotto, Risk It, Välj färg, Perfect pair m.fl. Instruktioner för varje enskilt spel finns under frågeteckensymbolen upptill på spelskärmen.

Bejeweled (spelautomat)

Bejeweled

Bejeweled är baserat på ett mycket populärt juvelspel som spelas av människor över hela världen. På spelskärmen syns fem rader med färgade juveler och tio möjliga vinstrader, vilket ger ändlösa vinstkombinationer. När en grupp juveler (3, 4 eller 5 juveler) överensstämmer försvinner de och ersätts av nya. Det ger dig chansen att vinna på nytt om fler juveler överensstämmer. Spelet är färgglatt och snyggt och påminner om en lite udda variant av en vanlig enarmad bandit.

Doctor Love (spelautomat)

Dr Love

Om du är sugen på en omgång enarmade banditer utan krusiduller är Dr Love perfekt! Du kan satsa på 1 till 20 vinstlinjer med myntvärde på mellan 0,02 och 5,00. Temat är sjukhus och samtliga spelsymboler är som hämtade ur någon sjukhusserie. Du hittar bland annat en ambulans, ett stetoskop, kryckor, en kurva med hjärtfrekvens osv. En enkel och bra spelautomat med ett lite annorlunda tema.

Dolphin Reef (spelautomat)

Dolphin Reef

Dolphin Reef är ännu en trevlig enarmad bandit från NextGen gaming som har ett fägglatt och mysigt tema. Spelet är ganska snabbt och det har ett tema som kretsar kring havet och olika fiskar (även delfiner finns så klart med). Här kan du satsa på 1 till 25 vinstlinjer med myntvärde på mellan 0,02 och 10,00 som max. Bilderna är sköldpaddor, en animerad delfin, olika bokstäver, sjöhästar, sjöstjärnor och en clownfisk. Både grafik och ljud gör att spelet känns precis som äldre enarmade banditer, ni vet de där fruktautomaterna som fanns på finlandsbåtar förr tillbaks. Ruskigt roligt spel!

Fire Hawk (spelautomat)

Fire Hawk

Fire Hawk är en spelautomat i samma anda som ovan nämnda Dolphin Reef men med ett något annorlunda tema. Här är det Wild West och indianer som gäller. Du spelar bland fredspipor, trummor med buffelskinn, örnar, fjäderskrudar mm mot en bakgrund bestående av ett kargt prärielandskap. Insatsmöjligheterna sträcker sig här mellan 1 till 20 vinstlinjer med myntvärde på mellan 0,02 och 10,00. Även detta spel är enkelt och stilrent med rätt känsla av klassisk enarmad bandit.

Ramesses Riches (spelautomat)

Ramesses Riches

Vad sägs om en tripp till det forntida Egypten? Om du är intresserad av faraoner och pyramider kanske detta är spelet för dig. Ramesses Riches är en trevlig slotmaskin med snygga men enkla spelsymboler (vissa är t.o.m. animerade) och bakgrundsmusik som för tanken till mystik och magi. När det gäller spelkänslan har även detta spel kvicka hjul och glada färger som gör att det känns lättsamt och enkelt att spela. En stor del av anledningen till att dessa ”games” är populära ligger förmodligen i att de är så pass enkla i sitt upplägg. Inget krångel!

Ytterligare spel i samma stil från spelutvecklarna NextGen Gaming, som återfinns under Maria Games är City of gold, Beat the bank samt Irish eyes.

Keno 15 (Keno)

Keno 15

Keno 15 är en klassisk Keno med fasta odds. Gör din insats och välj mellan ett till femton från potten som består av åttio nummer. Vinstsumman baseras på rätt antal matchningar från tjugo dragna bollar. I Keno 15 kan du välja mellan en till max femton bollar, du kan även klicka på ”15 slumpmässiga” så väljs bollarna automatiskt. Klicka sedan på ”spela” för att starta omgången.

Sands of Fortune (videospelautomat)

Sands of Fortune

Sands of Fortune är en video slot med fem hjul och 9 linjer som även har wildsymbol och ett bonusspel. Bonusspelet aktiveras om du får 3 eller flera bonussymboler på en linje. I bonusspelet ska du leta efter skatter och konstverk i gamla gravar. I vissa av korridorerena lurar fällor som du måste undvika, annars är bonusrundan över. Hela spelet andas klassisk matiné film av Indiana Jones-typen och det är riktigt kul. Bonusspelet och wildsymboler samt jackpott gör detta till ett extra spännande tidfördriv med fina vinstmöjlighter.

Wheel of Light (Roulette)

Wheel of Light

Wheel of Light är en roulette-liknande spelautomat där målet är att förutsrå vilket nummer hjulets pil stannar på. Du kan antingen satsa på ett enda nummer, en nummerserie eller på udda/jämnt nummer. Satsningen görs genom att du klickar på ett av områdena på hjulet. För att öka insatsen kan du klicka flera gånger. När du ställt in det önskade värdet klickar du bara på kör för att dra igång hjulet med de aktuella insatserna. Wheel of Light är ett enkelt och roligt spel som känns mer chokladhjul än roulette.

Riskt IT Progressive (kortspel)

Risk IT progressive

Risk IT Progressive går ut på att välja rätt kort. Ett enda kort ger högst utdelning medan 12 av 13 kort ger lägst. Spelet är av typen progressivt vilket innebär att en del av insatsen läggs till en ständigt växande jackpott. Risk IT progressive har även en bonusmöjlighet som kan dyka upp under spelomgången. Vinner du en sådan omgång får du ett bonusbelopp på adderas på din vinst. Ett roligt och lite annorlunda kortspel som kan ge fina vinster!

Match and Win (memory)

Match and Win

Match and Win är ett Memoryliknande spel som går ut på att du ska passa ihop bilder under tidspress. Detta spel är inget för den som har svaga nerver och lätt stressar upp sig! Inga konstigheter alls förutom att man måste vara extremt snabb för att nå framgång. Ett roligt och annorlunda sidospel som garanterat tränar upp snabbheten en hel del.