Keno

Bingo Bonus Top 5:

Maria Bingo På svenska – 50 kr gratis + 20 freespins direkt vid registrering + 100% upp till 1000 kr bonus + 130 freespins efter insättning.

Mamamia Bingo På svenska – 50 Kronor gratis + 100 kr gratis vid insättning! – 50 kr gratis + 100 freespins direkt vid registrering + 100% bonus upp till 1000 kr + 100 freespins vid insättning.

Betsson Bingo På svenska – 100% upp till 250 kr bingobonus.

Bertil Bingo På svenska – 50 gratissnurr + 700 kr insättningbonus.

Bet365 På svenska – Spela gratis bingo och vinn upp till 10.000 kr. Sätt in 100 kr i bingon och få 200 kr + sätt in 100 kr i casinot och få 200 kr.

Keno är ett populärt spel och på nätet kan du spela själv. Du behöver inte vänta på någon dragning utan spelar helt i din egen takt. De flesta svenskar förknippar säkert Keno med Gotland tack vare all reklam i TV och dragningar mm. Här nedan kan du läsa lite mer om historien kring detta nummerspel, hur det uppkom, och hur det går till att spela.

Keno, som är en form av lotto och bygger helt på tur uppfanns i kina för mer än 2000 år sedan. Rykten säger att den kinesiske kejsaren Cheung Heung introducerade keno som ett sätt att finansiera krigsmakten och byggandet av den kinesiska muren. Namnet har ändrats under årens lopp, mest för att försvåra att keno skulle förbjudas eller skattebeläggas.

Keno

Från början spelades keno med 120 kinesiska tecken. Under 1800-talet kom så keno till USA med kinesiska immigranter, då hade tecknen krymt till 80 st.
Keno var vid den här tiden förbjudet men spelet blomstrade omkring större städer som San Francisco. Spelet blev känt på den här tiden som det “kinesiska lotteriet”
Den engelskspråkiga delen av befolkningen blev också intresserad av spelet men de hade svårt att tyda de kinesiska tecknen. I början av 1900-talet ersattes de kinesiska tecknen med siffror för att göra spelet enklare att förstå och locka fler spelare.

Själva grunden i spelet är alltid exakt lika men vill man höja spänningen kan man lägga till extra regler. Keno Race är en variant där man spelar många snabba samtidigt. Man kan också satsa högre belopp och lägga till ett nummer som man kan vinna på i kombination med de övriga man valt. Det finns massor av strategier/teorier för hur man ska välja nummer i Keno, många har ett eget favoritnummer som de kör med. Det kan löna sig att konsekvent spela på samma nummer. Tids nog bör det ju dyka upp.

Några övriga allmänna tips är:
Välj intilliggande nummer, exempelvis 12 och 13, 21 och 22. Spela i första hand som förströelse. Keno är ett lotterispel och skall spelas för nöjes skull. Det finns ingen strategi som nämnvärt kan förbättra din chans att vinna. Håll uppsikt över din spelbudget. Det kan gå fort att spela bort mer än vad du hade planerat. Spelar du Keno online kan du ofta testa att spela gratis, vilket är ett smidigt sätt för att bekanta sig med spelet.

Idag kan du spela keno lite överallt. Lättast och roligast är det att spela keno på nätet och här kan du spela gratis keno.