Vinn weekendresa till Malta hos Unibet

Under två veckor ger Unibet dig chansen att vinna en weekendresa till Malta och Unibet Open. Allt du behöver göra är att delta i Bingo-turneringen genom att spela i utvalda rum mellan 4- och 17 april för en chans att vinna ett av de fem paketen. Sparka igång sommarmånaderna med en vistelse på lyxiga InterContinental Hotel som ligger på gångavstånd från shopping, restauranger och barer i området St Julians i Malta. Om solen känns för varmt kan du ta ett uppfriskande dopp i poolen eller naturligtvis det vackra Medelhavet – stranden ligger precis runt hörnet.

Vinn resa till Malta
Öppna ett konto hos Unibet och tävla om resan, här!

Sedan 2007 Unibet Open har varit synonymt med en stor upplevelse för både Unibets spelare och personal under pokerturneringar, live-casino- och slot-utmaningar, Live-betting-tävlingar för sport och fester. För första gången ger vi våra bingospelare chansen att vara med om den här upplevelsen. Så gör du för att ha chansen att vinna resepaketet till Malta och Unibet Open:

En bingoturnering pågår i utvalda rum under två veckor i rad: mellan 4-17 april.
Det enda du behöver göra är att spela bingo som vanligt så tjänar du poäng för varje linje du vinner: 1 poäng för 1 linje, 2 poäng för 2 linjer, 3 poäng för 3 linjer, 4 poäng för 4 linjer och 5 poäng för full house.
De fem spelarna med högst poäng på topplistan vid turneringens slut vinner en paketresa.

Varje paket inkluderar:

Relaterade sökord: , ,

Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan hoppa till slutet och lämna en kommentar. Pingar är avstängda just nu.

Lämna en kommentar