Sätta in – Ta ut pengar

Bingo Bonus Top 5:

Maria Bingo På svenska - 50 kr gratis + 20 freespins direkt vid registrering + 100% upp till 1000 kr bonus + 130 freespins efter insättning.

Mamamia Bingo På svenska - 50 Kronor gratis + 100 kr gratis vid insättning! - 50 kr gratis + 100 freespins direkt vid registrering + 100% bonus upp till 1000 kr + 100 freespins vid insättning.

Betsson Bingo På svenska - 100% upp till 250 kr bingobonus.

Bertil Bingo På svenska - 50 gratissnurr + 700 kr insättningbonus.

Hur sätter jag in pengar på ett säkert sätt hos bingohallen? Och hur får jag ut min vinst? När du kommit så långt att du vill sätta in pengar och spela på riktigt finns det flera varianter att välja mellan så att dina pengar säkert kommer in på ditt konto hos bingohallen. Här nedan kan du se några av de populäraste och säkraste metoderna för att sätta in pengar.

För dig som tycker att det känns olustigt att lämna ut ditt kreditkort och eventuellt kopia på ditt körkort (vid vinstutbetalningar för att verifiera din identitet) är de så kallade e-plånböckerna (e-wallets) ett säkert och mycket bra alternativ. Flera bingo/casino sajter lämnar också extra bra bonus till dem som använder en e-plånbok.

Men är det säkert att lämna ut kreditkort/bankkort, kopior av körkort osv till spelsajten? Svar: Ja. Det är ytterst sällsynt att någon drabbats av obehagligheter efter att ha lämnat ut dessa uppgifter till spelsajten. De kreditkortsbedrägerier man läser om i media kommer av att folk lämnat ut sina uppgifter när de handlat med korten på semester eller blivit av med sina kortuppgifter på annat sätt. De spelsajter/bingohallar vi skriver om på Bingosidan.com är alla licensierade och använder sig av säkra betalningssystem där all information är krypterad och omöjlig att läsas av utomstående.

Ta ut Pengar När du sedan vill ta ut dina pengar/vinster finns det också olika alternativ. Flera är desamma som när du satte in pengarna på bingosajten med undantag för kreditkorten som oftast inte godkänner att pengar sätts in tillbaka på kreditkortet.

Avgifter

Vissa avgifter kan tillkomma beroende på vilken betalningmetod du använder och vilken bingohall du spelar på. Läs mera på respektive bingosajt.

Fler bingohallar du kan kolla upp:

Gå till Maria Bingo, här!