Skraplotter

Bingo Bonus Top 5:

Maria Bingo På svenska – 50 kr gratis + 20 freespins direkt vid registrering + 100% upp till 1000 kr bonus + 130 freespins efter insättning.

Mamamia Bingo På svenska – 50 Kronor gratis + 100 kr gratis vid insättning! – 50 kr gratis + 100 freespins direkt vid registrering + 100% bonus upp till 1000 kr + 100 freespins vid insättning.

Betsson Bingo På svenska – 100% upp till 250 kr bingobonus.

Bertil Bingo På svenska – 50 gratissnurr + 700 kr insättningbonus.

Skraplotter har alltid handlat om att sätta guldkant på vardagen och om att hålla drömmen vid liv. Trots att man vet att chansen är liten att man vinner något mer än en ny lott, köper man ändå skraplotter för man vet ju aldrig! Den låga kostnaden, det enkla upplägget och drömmen om stora vinster har gjort skraplotter till en av de mest populära spelformerna världen över. Det var i mkitten av sjuttiotalet som de första skraplotterna dök upp på marknaden. På den tiden var allt manuellt och nummerserierna skapades med dåtidens slumptalsgeneratorer. Först långt senare började man massproducera lotter som var skapade med datorteknik.

Betsson Lotter

Enkelt och roligt
Grundkonceptet med skraplotter är lika enkelt som genialt. Man ska helt enkelt matcha 3 lika belopp eller symboler för att få vinst. Ofta kombineras detta med t.ex. en ruta där man har chans att vinna beloppet x-gånger det nummer man skrapar fram i extrarutan. I dagsläget är skraplotter den näst största spelprodukten i världen sett till den traditionella spelmarknaden. Folk världen över köper skraplotter på grund av att det är roligt, lotterna är lätta att förstå och relativt billiga. Den senaste trenden inom spel tycks vara skraplotter och skrapspel på nätet. Fler och fler upptäcker möjligheterna med skraplotter på nätet. Allmänt sett är också återbetalningen per lott mycket högre än vad den är på t.ex. svenska spels vanliga lotter som Tia eller Triss. Utbetalningsnivån på nätet brukar ligga på ca 85 till 95 %.

Skraplotter online
I början var de digitala skraplotterna mest ett sätt att locka nya spelare, kanske i form av en gratis lott som bonus eller extraspel. På senare tid har det lanserats ett antal sajter som enbart innehåller olika skrapspel. Några exempel på sådana är Hopa.com, Scratch2cash och Betsson Lotter. Den sistnämnda är en del av Betsson.com och är en helt ny lobby med enbart skraplotter och olika former av skrapspel. Det är viktigt att skilja på dessa, skraplotter är, precis som det låter vanliga lotter fast i digital form. Skrapspel är enkla, snabba spel med ganska simpel grafik och lätta regler. Det kan handla om allt från små enkla slots till olika sport eller fantasi-teman. Den nya tekniken har möjliggjort en dynamik som gör spelupplevelsen till något helt nytt. I grund och botten handlar det dock om precis samma sak som med vanliga lotter – att sätta guldkant på vardagen!

Klassiker som förebilder
Man kan ana att upplägget hos de klassiska lotterna har fått agera förebild vid utformningen av de nya digitala lotterna. Triss, som har en form av vinst där man kan vinna ett visst belopp i månaden under ett visst antal år har nu fått en kopia i form av lotten 3Wow som har en maxvinst på hela tio miljoner! 55 000 per månad i 15 års tid. Trio är ett annat exempel på en relativt nytillkommen online lott som liknar de klassiska svenska lotterna. Känslan när man skrapar en digital lott är i stort sett densamma som med en vanlig. Man kan t.o.m. välja mellan olika skrapverktyg etc. Faktum är att det fungerar mycket bättre än vad man skulle kunna tro. Skrapspelen är roliga och påminner nästan om barnspel p.g.a. sitt färgglada och ”snälla” utseende. Det kan kännas riktigt befriande att slippa hålla koll på avancerade paytables och liknande. Här vet man direkt om man vunnit eller inte!


Gå till Maria Bingo, här!

Rättvisa skraplotter
Är onlinelotterna verkligen rättvisa, törs man lita på att de inte är manipulerade? Som alltid när det rör sig om ny teknik brukar liknande frågor dyka upp. Faktum är att alla skraplotter (och andra onlinespel) måste genereras av digitala slumptalsgeneratorer som har blivit bedömda och godkända av oberoende tredje part. Det är precis lika säkert som att köpa en vanlig lott på pressbyran, men med något större vinstchans. Sedan är det upp till spelaren själv att se till att endast spela hos de spelbolag som är licensierade och har ett gott rykte. Information om licens och liknande skall alltid finnas tydligt på sajten. Om du är det minsta osäker bör du kontakta support direkt för att reda ut dina frågor. Tänk även på att lotteri inom EU innebär skattefria vinster, EU-licens är med andra ord att föredra.

Här listar vi några av de skraplotter och skrapspel som är populära på nätet

Klassiska skraplotter
3Wow – klassisk skraplott med storvinst som liknar Triss.
Champagne – Klassisk skraplott.
Trio – Betssons första skraplott, även den påminner lite om Trisslotten.
Triple Wins High Roller – Skraplott med jackpott.
Triple Wins Star Ticket – Lite dyrare än vanliga Triple Wins (högre vinster).
Triple Wins – Tidig webbaserad skraplott.

Olika skrapspel
Dessa hittar du hos de flesta sajter som är nischade som lottsajter: Bowling, World Cup, Gone Fishing, Hippodrome, Darts, 100m. Champion och Splash Cash, Golden Island, Club Pearl, Super Chance, Lucky Diamonds, Zodiac, Treasure Island, Fantasy Forrest, Mega Safe, Genie, Royal Slots, Roulette, Slots Pyramid, Slot 777, Scratch N Roll, Bingo, Slot Super 7, Lucky 21, Poker King, Bingo Bonanza, Royal Poker, HiLo, Monte Carlo, Tropical Fruit, Fantasia, Chic Boutique, Atlantis Circus Mania, Cleopatra, Cafe Paris och Dragons Gold. Kolla upp Betsson Lotter, här!

Billigt nöje
Som du ser finns det redan ett stort utbud av spel att välja bland. Vad kostar skraplotter på nätet kanske du undrar? Priset ligger på mellan 5 till 35 kronor per lott beroende på vilken typ av lott du köper. Som vanligt är det så att ju högre vinsterna är desto dyrare blir lotten att köpa. Skraplotter på nätet innebär en hel del spel för pengarna. Om man jämför med t.ex. kombilotteriet eller miljonlotteriet, där en lott kan kosta så mycket som 100 eller 200 kronor är priserna på nätet riktigt bra. Av de lottsajter som vi på Bingosidan har sett och testat tycker vi att Betsson Lotter är den som ger mest valuta för pengarna. Där hittar du allt och lite till!