MamaMia Bingo

Snabbguide

Betyg: 5 av 5

Aktuell Bonus: 50 kr gratis 100 kr vid insättning!

Bonuskod: Fyll i vår exklusiva bonuskod: ”Bsid” så missar du ingen bonus.

Språk: Helt på svenska.

Insättningar och uttag: Visa, Mastercard, Neteller, Payson, Click2pay, Internetbank. Uttag: Neteller, Payson, Click2Pay.

Drivs Av: SA Solid Investments Ltd.

Licens: Malta = Skattafria vinster.

Site: www.mamamiabingo.com

Gå till MamaMia Bingo

MamaMia BingoMamaMia Bingo är ett mycket populärt bingorum som har spelare från skandinavien (mest Svenskar). MamaMia Bingo är väldigt unik och har mycket trevlig och personlig chatt. MamaMia Bingo erbjuder roliga och bra bingospel. Det garanterar den kända TV-stjärnan Arne Weise som både guidar dig genom spelen, chattar, umgås och delar ut fina vinster. Du behöver inte ladda ner något för att spela utan du spelar direkt på sidan. Det finns även ett community där du kan skapa en egen presentation, lägga upp recept och umgås med dina vänner. Mycket trevlig!

Öppna ett konto hos MamaMia Bingo & Få 100 kronor nu – Klicka här

När vi besökte MamaMia Bingo fick vi en positiv upplevelse. Precis som bingo skall vara, speciellt nätbingo.

Därför rekomenderar vi MamaMia Bingo:

MamaMia Bingo

MamaMia Bingo Bonus
Först får du 50 kr gratis som du kan testa sidan för, och när du gör en insättning får du dessutom:

MamaMia Bingo välkomnar dig med Arne Weise

Unik chatt med Arne Weise
Alla bingosajter verkar ha en kändis eller flera kändisar knutna till sina spel idag. Mamamiabingo är inte ett undantag. Här möts via av självaste Arne Weise. En torsdagkväll när vi kikade in för att testspela hittade vi rummet ”Arne Weises Bingo”. Arne Weise själv satt faktiskt och välkomnade spelare, chattade, berättade historier och ledde frågesporter. Riktigt skön stämning var det.

När Arne Weise inte håller i chatten, händer det alltid något annat roligt, och du kan hitta chattmoderatorer inne alla vardagar mellan kl. 09:00-23:00 och på helger från kl. 12:00-21:00. De arrangerar chattspel, tävlingar, och håller humöret uppe i chatten. Chattvärdinnorna: Monica, Pelle, Gustaf och Jakob hjälper dig även med att besvara dina frågor i chatten om du så behöver, vilket man måste säga är ett stort plus. Du sparar tid, och behöver inte skicka in ett mail även om den möjligheten också finns!

MamaMia Bingo har de vanliga bingovarianterna samt en del specialspel så som Mönsterbingo, men man behöver inte spela bingo för att vara medlem hos MamaMia för dem har nämnligen också byggt ett helt eget Community.

Öppna ett konto hos MamaMia Bingo nu och få 100 kronor att spela med – Klicka här

MamaMia folkCommunity
MamaMia har byggt ett helt eget Community för sina spelare vilket är unikt. Där kan du uppdatera din profil, skriva i varandras gästböcker och dela med dig av dina godaste recept. Nya uppdateringar är påväg så som fotoalbum, blogg och mycket mycket mer! Hos MamaMia behöver du alltså inte bara spela bingo för att umgås!

Support
Supporten finns alltid där för dig om du skulle behöva hjälp. Mama Mia Bingo har en tillmötesgående support som sitter redo för att hjälpa just dig. Du kan kontakta deras supportpersonal via telefon, livechatt och email. Deras support är också väldigt effektiv, vi fick svar inom 10 minuter!

Säkerhet
100% säker sida som är SSL certifikerad och testad av Verisign.
100% säkra insättningar med kreditkort, Neteller, banker.
100% Konfidentiella uppgifter, inget delas till tredjeparter.

Vi kan varmt rekomendera MamaMia Bingo både för dig som erfaren bingoentusiast eller nybörjare. Mamamia Bingo har något för alla.

Öppna ett konto hos MamaMia Bingo & Få 100 kronor nu – Klicka här

Till sist frågade vi om Arne Weise hade nåt att tillägga innan vi lade upp den här recensionen och fick svaret:

Hej Bingosidan, Kom ihåg, vi ska ha kul tilsammans! Det är alltid lika roligt att chatta med mina vänner hos MamaMia. Jag längtar alltid efter torsdagarna.” – Arne Weise

Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan hoppa till slutet och lämna en kommentar. Pingar är avstängda just nu.

6 kommentarer till “MamaMia Bingo”

 1. Lena ()

  föll mig inte i smaken

 2. Åsa ()

  Bästa bingon tycker jag!

 3. Bingo Molle ()

  Var absolut jättekul att testa!! – Ett bra alternativ tycker jag som annars spelar mycket på Maria. Klart värt att testa.

 4. LillaJag ()

  Tycker det är hemskt att ta ut pengar på mamamiabingo…Fick lämna in 9 olika dokument för att bevisa att det var jag som skulle ha pengarna…Känndes som man var kriminell på något sätt…Då dom satte igång…och ändå handlade det om 1000 kr bara..Man kune tro att man var påväg att ta ut en förmögenhet.. Osså det att pengarna ska sitta på kontot innom någon minut är bara bluff och båg det oxå…Det tar lång tid plus att det inte görs utbetalningar under helger fast att det står att pengarna är på kontot om någon minut!!!

 5. Markus ()

  Uttagsrutinerna är under all kritik. De lovar (ljuger) men behandlar inte utbetalningarna. Den s.k ”verifieringen”, där man helt öppet och osäkert ska skicka kopior på körkort, räkning och allt möjligt är dessutom väldigt oseriös.

  Undvik!

 6. annette46 ()

  I dag den 9 sept 2013 har Mama mia legat nere hela dagen och man kan inte komma in nagonstans for att fa veta om dom kommer igang eller inte mycket daligt


Lämna en kommentar