Unibet Bingo

Snabbguide

Betyg: 5 av 5

Aktuell Bonus:
Gäller nyregistrerade spelare.
Bonuskod: Behövs Ej

Språk: Svenska (totalt ett 20-tal språk).

Insättningar och uttag: Visa, Mastercard, Neteller, Moneybookers, Click2Pay, Banköverföring och flera.

Drivs Av: Unibet (International) Ltd.

Licens: Unibet är fullt licensierade på Malta och UK.

Site: www.unibet.com

Registrera dig nu, här

I juli 2015 bytte Unibet till ett nytt Bingonätverk skapat av Relax Gaming. Detta kommer att bidra till ett mer innovativt och modernt användargränssnitt med förbättrad grafik, ett spännande nytt lojalitetssystem och massor av andra funktioner för dig att upptäcka. Spelen som erbjuds vid nylanseringen är 90-Ball, 75-Ball, 75-Ball Variant och Speed Bingo. När dessa är uppsatta kommer Unibet även att återintroducera andra speltyper och även presentera helt nya spel. Unibet bingo använde sig tidigare av Parabol Games/Aberrant.

Unibet Bingo Bonus

Registrera ett konto hos Unibet, här!

Du kan också spela sidospel under tiden bingon pågår. De spel som erbjuds hos Unibet Bingo är Spelautomater, Video poker och Blackjack. Och du hittar dessutom Poker, Casino, Sportsbook, Skraplotter, Games, Skill Games, Videopoker, Keno och Mini Games hos Unibet.com.

Unibet Bingo

Sammanfattning

Unibet Bingo är en trevlig överaskning och vi gillar Unibet sedan tidigare så det blir tummen upp. Kul också med en helt ny mjukvara som är modern och framtidssäkrad för bästa möjliga spelupplevelse oavsett vilken enhet du använder. Trevliga spel och säkra in och uttag. Unibet finns sedan flera år noterade på Sthlm Fondbörs. Sajt: www.unibet.com

Om Unibet

Unibet grundades 1997 och har sitt huvudkontor i London. Sedan juni 2004 finns de listade på Stockholms fondbörs. Unibet är en av de största privatägda speloperatörer på den Europeiska marknaden och de tillhandahåller onlinespel på 20 olika språk. Unibet är medlem i EBA, European Betting Association och certifierad av G4, Global Gaming Guidance Group. Spelarlicenserna är utfärdade i UK och Malta. Detta betyder också att alla spelvinster är skattefria.

Relaterade sökord: ,

Du kan följa kommentarer genom RSS 2.0. Du kan lämna en kommentar, eller trackbacka från din egen webbplats.

Lämna en kommentar